Offem Zuid
Logo Logo

Nieuwbouw in Noordwijk

Geïnspireerd door de oude dorpskern van Noordwijk Binnen en het groen van Landgoed Offem ontwikkelt BPD met Van Rhijn Bouw zo'n 240 nieuwbouwwoningen in de  nieuwste wijk van Noordwijk: Offem Zuid. Op fietsafstand van zee en wordt deze nieuwbouwwijk een nieuwe parel in Noordwijk met haar dorpse straatjes, statige lanen, verschillende woonsferen.

Nieuwbouwplan Offem Zuid

Noordwijk wil groeien, maar wel met behoud van haar ingetogen, stijlvolle en charmante karakter. Bij de visievorming van Offem Zuid hebben we daar ook rekening mee gehouden. Doordat het nieuwbouwplan tegen het centrum van Noordwijk Binnen ligt, zijn de belangrijke voorzieningen op fietsafstand. En uiteraard is het strand van Noordwijk aan Zee altijd dichtbij. 

Interesse?

De eerste woningen gaan in Offem Zuid zijn in december 2017 in verkoop gegaan. De volgende fase gaat na de zomer in verkoop. Heb je interesse om hier te wonen? Abonneer je op onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan als eerste de nieuwste informatie over de ontwikkeling van dit nieuwbouwplan, zoals de uitwerking van de woningen, de prijzen en de inrichting van de buurt. 

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?