Offem Zuid
Logo Logo

Alles bij de hand in Offem Zuid

Wonen in een rustige wijk wordt nog fijner als je weet dat je alles bij de hand hebt. Vind je ook niet? Offem Zuid ligt op loop- en fietsafstand van alle voorzieningen. Toevallig bedacht je vanochtend om lekker uit eten te gaan met het gezin. De auto laten jullie staan, want vanuit Offem Zuid wandel je zo de Voorstraat in met de sfeervolle restaurantjes Royal, Onder de Linden en Hof van Holland.

Winkels

Net even verderop tref je de leuke boetiekjes van Noordwijk Binnen en natuurlijk ook de winkels voor de dagelijkse boodschappen. En wil je meer? Dan ben je zo in de grote steden.

Scholen

Kinderen kunnen al snel zelf op de fiets naar school. In de buurt van Offem Zuid zijn meerdere basisscholen en even verderop vind je middelbare scholen waar op alle niveaus les wordt gegeven. Kun jij alvast thee zetten voor als ze thuiskomen.

Sportief Noordwijk

Het is zo’n dag. De jongens moeten voetballen bij VV SJC, je man wil nog even golfen en jij hebt met vriendinnen afgesproken bij Tennisclub Noordwijk. Gelukkig is het hier niet zo’n geregel, want alle sportfaciliteiten liggen dicht bij Offem Zuid. Iedereen even zijn eigen moment en dan straks gezellig aan de grote eettafel om de verhalen van de dag uit te wisselen.

Winkels, scholen en sport
Wat ga jij doen in Noordwijk?
Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?