Offem Zuid
Logo Logo

Offem Zuid wordt stijlvol, dorps en divers

De nieuwbouwwoningen van Offem Zuid staan langs statige lanen, aan een intiem straatje, aan de singel of op een sfeervol pleintje. Om de visie nog beter tot zijn recht te komen, komen er verschillende woonsferen in Offem Zuid. Elk van deze past bij het stijlvolle Noordwijk Binnen. Waar voel jij je het meeste thuis?

De nieuwe Voorstraat

‘De nieuwe Voorstraat’ met karakteristieke bomen wordt een prachtige autoluwe straat. Je herkent hier duidelijk de sfeer van de bestaande Voorstraat door pandsgewijze bouw met een verscheidenheid in kleur. Verder geven het sfeervolle, kindvriendelijke pleintje en de stijlvolle tuinmuren en doorgangen dit deelgebied een charmant, dorps karakter.

>> Beleef De Nieuwe Voorstraat

Dorps Noordwijk

De woningen in 'Dorps Noordwijk' omarmen als het ware de 'nieuwe Voorstraat'. Dit deelgebied straalt eenheid uit door de eenduidige kleuren in gevel en daken. Met tuitgevels, sfeervolle erkers, een verdraaiing van de kap of verspringing van de kaphoogte brengen we variatie aan.

>> Beleef Dorps Noordwijk

De Landgoedzone

De lommerrijke sfeer van het naastgelegen Landgoed Offem is het beste voelbaar in de Landgoedzone. In de Landgoedzone kun je lekker dwalen. Elke keer zie je wat anders als je een rondje met de hond loopt in de schaduw van de karakteristieke bomen. De verschillende huizen, met af en toe een rieten dak, lijken 'uitgestrooid' tussen het groen. Begint het beeld zich al te vormen?

>> Beleef De Landgoedzone

Spelen en wonen
in een gemoedelijke buurt

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?