Offem Zuid
Logo Logo

De woningen in Offem Zuid fase 2 krijgen standaard een gasaansluiting. Wel zijn ze al voorbereid op de toekomst. Zo heb je op elke verdieping vloerverwarming, waardoor je in de toekomst je woningen makkelijk kunt afkoppelen van het gas. Ook zijn er een aantal meerwerkopties mogelijk, die je woning nog meer gasloos ready of volledig gasloos maken.

Lees verder

We ontvingen een drone filmpje van architectenbureau Van Manen. In dit filmpje kun je goed de contouren zien van het nieuwe wijkje. Ook ontvingen we onlangs drone foto's van de gemeente. Kijk mee!

Lees verder

Het is zover: de verkoop van de woningen in Offem Zuid fase 2 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Geïnteresseerd in de woningen van Offem Zuid fase 2? Dan hebben we goed nieuws! Maandag 15 oktober start de verkoop van de woningen. Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Lees verder

Fase II in Offem Zuid is nu online te bekijken. Deze fase bestaat uit 49 woningen, waarbij je de keuze hebt uit rijwoningen, 4 onder 1 kapwoningen XL, herenhuizen, 2 onder 1 kap villa's en vrijstaande villa's. De concept impressies en de vanaf prijzen zijn zichtbaar op de pagina Woningen.

Lees verder

Gisteren vierden we een feestje op de bouwplaats van Offem Zuid om de start van de bouw van de eerste 113 woningen van fase 1 te vieren. Begin juni sloeg aannemer Van Rhijn Bouw de eerste paal.

Lees verder

De eerste fase van Offem Zuid is op enkele woningen na verkocht, dus het is hoog tijd voor fase 2. Maak kennis met de volgende 49 woningen van de prachtige nieuwbouwwijk in Noordwijk. Dit wordt weer heel bijzonder!

Lees verder

Er is een mooie mijlpaal in Offem Zuid bereikt. Woensdag zijn de brieven naar de kopers op de post gedaan met het fantastische nieuws dat de bouw van de eerste 113 woningen naar verwachting in de laatste week van mei al start.

Lees verder

Goed nieuws voor de kopers van fase 1 van Offem Zuid. De gemeente heeft de omgevingsvergunning verleend. Mochten er geen bezwaren komen dan is de vergunning medio mei onherroepelijk.

Lees verder

Op 1 maart is de inschrijfperiode van de Starterswoningen gesloten. We kunnen ons voorstellen dat het een spannende periode is voor iedereen die zich heeft ingeschreven. De gemeente Noordwijk heeft alle inschrijvingen en de bijbehorende formulieren beoordeeld. Uiterlijk 22 maart krijgt iedereen bericht of ze al dan niet zijn ingeloot.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?