Offem Zuid
Logo Logo

Op 1 maart is de inschrijfperiode van de Starterswoningen gesloten. We kunnen ons voorstellen dat het een spannende periode is voor iedereen die zich heeft ingeschreven. De gemeente Noordwijk heeft alle inschrijvingen en de bijbehorende formulieren beoordeeld. Uiterlijk 22 maart krijgt iedereen bericht of ze al dan niet zijn ingeloot.

Lees verder

De informatiebijeenkomst van de eerste fase van Offem Zuid is een heel groot succes! Circa 1000 mensen kwamen op de bijeenkomst af. Wat een enthousiasme en een goede sfeer in de prachtige Oude Jeroenskerk!

Lees verder

Het is zover: de verkoop van Offem Zuid fase 1 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Begin deze week lieten wij je weten dat we maandag 4 december online in verkoop gaan en woensdag 6 december een informatiebijeenkomst organiseren. Wij kunnen begrijpen dat je heel nieuwsgierig bent naar de definitieve koopsommen en plattegronden per bouwnummer. Goed nieuws! Die informatie hebben we zojuist op de website gezet.

Lees verder

Waar staat precies dat leuke huis? Hoeveel tuin zit er achter de woning? Ligt het huis in de Landgoedzone, aan de Nieuwe Voorstraat of aan het prachtige hofje? Alle woningen van de eerste fase van Offem Zuid staan nu in een interactieve kavelkaart. Bekijk de ligging en klik door naar het huis voor meer informatie!

Lees verder

Voor iedereen die in aanmerking wil komen voor een prachtige Starterswoning hanteren we de voorwaarden van de Gemeente Noordwijk. Hiervoor moet je, naast een recente loonstrook en een jaaropgave van 2016, een inschrijfformulier invullen.

Lees verder

We hebben goed nieuws te vertellen over Offem Zuid fase 1. De datum van de start verkoop is bekend. Zet maandag 4 december en woensdag 6 december in je agenda!

Lees verder

Vol trots laten we je de eerste concept impressies van Offem Zuid zien! Deze afbeeldingen zijn nog niet af maar geven al wel een goed beeld hoe mooi de starterswoningen, herenhuizen, 3 en 4-onder-1-kapwoningen, 2-onder-1-kapvilla's en vrijstaande villa's straks worden.

Lees verder

We hebben goed nieuws over de eerste 113 woningen van Offem Zuid! De prijsindicatie is bekend en de architecten hebben prachtige gevelbeelden en concept plattegronden gemaakt. De situatieschets laat je zien waar de verschillende woningtypen komen. De verkoop staat gepland voor december 2017. Meld je aan als belangstellende voor het woningtype van jouw voorkeur en blijf op de hoogte!

Lees verder

Hoe handig is het om alle info van één of meerdere nieuwbouwprojecten op 1 plek te kunnen terugvinden? Dat kan voortaan via je eigen Mijn Eigen Huis account.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?