Offem Zuid
Logo Logo
28 november 2017

Online verkoop start op 4 december

We hebben goed nieuws te vertellen over de prachtige woningen van Offem Zuid fase 1. De datum van de start verkoop is bekend. Maandag 4 december start de online verkoop. Zet daarnaast de informatieavond op woensdag 6 december in je agenda! Achter de schermen zetten we de laatste puntjes op de i voor deze bijeenkomst. Ben je erbij?

Verkoopdocumenten bekijken

Heb jij je aangemeld als belangstellende voor de woningen in fase 1? Dan krijg je maandag 4 december rond 17.00 uur een e-mail met een link naar de speciale verkooppagina. Inschrijven is vanaf dat moment mogelijk! De documenten staan vanaf dat moment ook in jouw eventuele "Mijn Eigen Huis" account. Denk bij de verkoopdocumenten onder andere aan de brochure, de (optie) plattegronden, de prijslijst, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en informatie over de afwerking van de woningen. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen.

Vragen? Kom naar de informatiebijeenkomst

De informatiebijeenkomst van Offem Zuid is op een hele bijzondere plek. Wij ontvangen je namelijk op 6 december tussen 19.00 en 21.00 uur in de Oude Jeroenskerk (Voorstraat 44) in Noordwijk. Op deze avond worden de brochures uitgedeeld en kun je al je vragen aan ons stellen. Ook leuk is dat je de schitterende woningen deze avond via een virtuele tour kunt bekijken. Inschrijven voor de woningen gaat online via je "Mijn Eigen Huis" account. Je hoeft dus niet fysiek aanwezig te zijn deze avond om kans te maken op een woning in Offem Zuid.

Woning(en) aan favorieten toegevoegd?

Plaats de woningen waar je belangstelling voor hebt in je favorietenoverzicht binnen je "Mijn Eigen Huis" account. Om de top 5 van jouw bouwnummers door te geven als de woningen in verkoop zijn, is het belangrijk dat jouw favoriete woningen in het overzicht staan. Staan ze er nog niet in? Log dan in, ga naar het woningaanbod en klik op het hartje bij jouw favoriete woningtype.

Doorgeven van je voorkeuren

Heb je alles gelezen en bekeken? Geef dan jouw voorkeuren door. Dat kan alleen via je "Mijn Eigen Huis" account. Na de informatiebijeenkomst heb je nog tot en met maandag 18 december 17.00 uur de tijd om je voorkeuren digitaal door te geven.

Hoe werkt de verkoopprocedure?

Dit is ‘m! Je hebt eindelijk jouw droomhuis gevonden. Maar hoe kun je eigenaar worden van één van deze schitterende woningen? Lees daarom de verkoopprocedure met informatie over inschrijven, de financiële check, toewijzen en tekenafspraken goed door. 

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?