Offem Zuid
Logo Logo
9 oktober 2018

Datum start verkoop Offem Zuid fase 2 bekend

Goed nieuws over de woningen in Offem Zuid fase 2! De datum van de start van de verkoop is bekend. Zet maandag 15 oktober alvast in je agenda, die dag start om 17.00 uur online de verkoop van de woningen. Benieuwd hoe de verkoop verloopt?

Meld je aan!

Heb jij je aangemeld als belangstellende voor de woningen in fase 2, door bijvoorbeeld het aanmaken van een account? Dan krijg je maandag 15 oktober om 17.00 uur een e-mail met een link naar de verkoopdocumenten. Hier vind je onder andere de technische plattegronden en de mogelijkheden van meer- en minderwerk. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen. 

Ben je nog niet aangemeld voor Offem Zuid fase 2? Doe dat dan alsnog en maak meteen een account aan. Zo ben je goed voorbereid, hoef je niets te missen en ontvang je op 15 oktober de nieuwsbrief.

Voorkeuren doorgeven via Mijn Eigen Huis

Heb je alles gelezen en bekeken? Geef dan jouw voorkeuren door. Dit kan tot maandag 29 oktober 17.00 uur. Neem gerust de tijd, want het maakt niet uit hoe snel je inschrijft op maximaal 5 bouwnummers. Je voorkeuren doorgeven kan alleen via een account van Mijn Eigen Huis. Heb je nog geen account? Maak dan vóór de verkoop start er snel één aan. 

Vragen? Kom naar de informatiebijeenkomst

De informatiebijeenkomst van Offem Zuid is op een hele bijzondere plek. Wij ontvangen je namelijk graag op 25 oktober tussen 19.00 en 20.30 uur in de Oude Jeroenskerk (Voorstraat 44) in Noordwijk. Op deze avond worden de brochures uitgedeeld en kun je al je vragen aan ons stellen. Inschrijven voor de woningen gaat online via je Mijn Eigen Huis account. Je hoeft dus niet fysiek aanwezig te zijn deze avond om kans te maken op een woning in Offem Zuid.

Hoe werkt de verkoopprocedure?

Dit is ‘m! Je hebt eindelijk jouw droomhuis gevonden. Maar hoe kun je eigenaar worden van één van deze schitterende woningen? Lees daarom de verkoopprocedure met informatie over inschrijven, toewijzen en tekenafspraken goed door. 

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?