100% verkocht

Opgeleverd

Charmante, authentieke nieuwbouw Noordwijk

Offem Zuid is een compleet nieuwe woonwijk die de entree van Noordwijk verrijkt. Charmante, authentieke nieuwbouw siert chic Noordwijk Binnen. Er is gevarieerd aanbod met architectuur die past bij het authentieke karakter van de chique Voorstraat.

image alt

Proef de sfeer

Vanuit de Voorstraat fiets je zo Offem Zuid binnen. Hier proef je de sfeer van het statige Noordwijk Binnen, met het comfort van een nieuwbouwwijk. De kinderen uit de buurt spelen gezellig samen op het hofje voor de deur en de buren hebben een onderonsje in de voortuin. Een glimlach verschijnt op je gezicht, wat is het hier toch fijn thuiskomen. Even eten, dan gaan we straks lekker naar het strand.

image alt

Het gevoel van Offem Zuid

Loop je door de wijk dan kom je via de Voorstraat de Nieuwe Voorstraat in. Rechts zie je een huis dat lijkt op een bollenschuur. Even verderop staat een pand dat vroeger een hotel geweest zou kunnen zijn en daarnaast is een stoer herenhuis gebouwd. Laat je blik omhoog glijden over de gevels en ontdek de rijkheid aan details. En wat vind je van het ‘landgoed’ dat statig prijkt aan het dorpspleintje? Het ‘Versaille-achtig’ gebouw met klok in het midden zal zonder enige twijfel spraakmakend zijn én blijven. Tussen de bomen door zie je kinderen spelen langs de waterkant van de singel. Heb je dit eenmaal ervaren, dan heb je precies het gevoel van Offem Zuid te pakken. Dit is bijzonder!

Authentiek en Groen

Offem Zuid ligt in het verlengde van de charmante Voorstraat met haar fijne restaurants. De karakteristieke architectuur van de buurt wordt de nieuwbouwwijk ingetrokken. De nieuwbouw is dan ook geïnspireerd op de authentieke bebouwing aan de Voorstraat, het Lindenplein en Landhuis Klein Offem in Noordwijk Binnen. Ook het groen van het naastgelegen Landgoed Offem komt terug in de nieuwe wijk.

Geïnspireerd op…

Offem Zuid krijgt een geheel eigen karakter. Maar de manier waarop de wijk is ingericht en de huizen zijn ontworpen is geïnspireerd op hele waardevolle elementen uit de omgeving. Zo wordt de authentieke bebouwing op eigentijdse manier voortgezet in de Nieuwe Voorstraat en vindt ook het lommerrijke karakter van Landgoed Offem zijn weg in de wijk.