Nog enkele woningen beschikbaar

Wil jij wonen in Noordwijk en profiteren van de voordelen van nieuwbouw? Dit is je kans, er zijn nog enkele woningen beschikbaar in Offem Zuid.

image alt

Bouwnummer 32 - Herenhuis uit Fase 1

Fase I van Offem Zuid is vrijwel uitverkocht, maar er zijn nog twee laatste herenhuizen beschikbaar. De oplevering hiervan vindt plaats rond september 2019, waardoor je ze nu al kunt bezichtigen. Beide herenhuizen kenmerken zich door hun stijlvolle uitstraling en grote woonoppervlak.

Bouwnummer 32: Fijn herenhuis met moderne architectuur
Veel ruimte, een heerlijk grote lichtinval en een ‘state of the art’ architectuur: zo laat dit herenhuis in Noordwijk zich in het kort omschrijven. Het woonoppervlak van 182 m2 is verdeeld over drie woonlagen. Op de begane grond beschik je over een riante woonkamer en een fijne keuken. Daarnaast heeft dit huis maar liefst vijf slaapkamers. Buiten geniet je van een ruime tuin, met daarin ook een berging. Het huis ligt in een wijk met veel ruimte en groen, vlakbij Noordwijks befaamde strand. Tegelijk zijn alle voorzieningen dichtbij. Wat wil je nog meer?

Bekijk Bouwnummer 32
image alt

Bouwnummer 49 - Herenhuis uit Fase 1

Bouwnummer 49: Riant herenhuis met klassieke uitstraling
Dit herenhuis biedt veel ruimte, een gunstige ligging en een prachtige architectuur met klassieke accenten. Het woonoppervlak van 182 m2 is verdeeld over drie woonlagen. Op de begane grond beschik je over een grote woonkamer en een fijne keuken. Daarnaast heeft dit huis maar liefst vijf slaapkamers. Buiten geniet je van een ruime tuin, met daarin ook een berging. Het huis ligt in een wijk met veel ruimte en groen, vlakbij Noordwijks befaamde strand. Tegelijk zijn alle voorzieningen dichtbij.

Bekijk Bouwnummer 49
image alt

Bouwnummer 241 - Vrijstaande Villa uit Fase 2

Laatste villa uit Offem Zuid Fase II beschikbaar

De vrijstaande villa’s uit Fase II van Offem Zuid zijn allemaal verkocht, op één na. Deze laatste villa biedt zeer veel ruimte, een tuin rondom en alle comfort en duurzaamheid die je van een nieuw gebouwd huis mag verwachten.

Bouwnummer 241: Vrijstaande villa met landelijke uitstraling
De laatste villa die nu nog te koop is, heeft een woonoppervlak van maar liefst 183 m2. Op de begane grond beschik je over een zeer riante woonkamer met erker en een ruime leefkeuken. Daarnaast telt deze vrijstaande villa vijf slaapkamers. Alle woonlagen zijn voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen zijn standaard inbegrepen. Buiten geniet je van een heerlijke tuin. Deze villa ligt in een wijk met veel ruimte en groen, vlakbij Noordwijks befaamde strand. Tegelijk zijn alle voorzieningen dichtbij. Wat wil je nog meer?

Bekijk Bouwnummer 241
  Actueel aanbod
  Neem contact op