Oplevering 1e woningen Offem Zuid fase 2

Op 8 mei Nikolet, Daniel, Julian en Ruben, kopers van bouwnummer 246 in fase 2, de sleutel van hun nieuwe woning. Zij vertelden ons enthousiast hoe blij ze zijn dat ze nu in hun woning mogen. “We waren al lang aan het rondkijken naar een mooie woning. Offem Zuid sprak ons erg aan, dus we schreven ons op hoop van zegen in. En toen was het 1 november 2018, de dag waarop we hoorden dat we een woning toegewezen hadden gekregen. Het aantal inschrijvingen was enorm, dus wat een ongelofelijk geluk dat we zijn ingeloot. We hebben lang op de sleutel van ons huis gewacht. We zijn heel blij dat het nu zover is!”

Offem Zuid fase 2

Deze fase bestaat uit totaal 49 woningen en is een samenwerking tussen projectontwikkelaar BPD en Van Rhijn Projectontwikkeling; VOF Ontwikkelingscombinatie Nieuw Offem Zuid. De laatste woningen van fase twee worden naar verwachting in september 2020 opgeleverd.

Theo van der Plas, Ontwikkelingsmanager bij BPD, laat weten dat de oplevering van woningen altijd mooie momenten zijn. “Je hebt bij de planvorming een beeld voor ogen. Een ambitie om een wijk te maken waar je ontspannen woont, ontmoet, speelt en bovenal geniet. Naar mijn idee lukt dat hier goed. Door de ruime opzet en het vele groen in de wijk, is dit ook een hele fijne plek om op te groeien.” Jan van Duijn, Directeur bij Van Rhijn Bouw vult aan: “Ik wil ook de architectonische uitstraling van Offem Zuid onder de aandacht brengen. Het is fantastisch om te constateren dat de oorspronkelijke hoge ambities op dat gebied volledig zijn waargemaakt. Ieder huis is een pareltje, waar de investeringen in de openbare ruimte nog een extra dimensie toevoegen. Offem Zuid is een project waar alle betrokken partijen beretrots op (mogen) zijn!”

  Naar het nieuwsoverzicht
  Naar de homepage