Offem Zuid
Logo Logo
4 december 2017

Verkoop Offem Zuid fase 1 gestart!

Het is zover: de verkoop van Offem Zuid fase 1 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Geef je voorkeuren door

Kijk op pagina met de verkoopdocumenten voor onder andere de tekeningen, afwerking en nog veel meer van jouw favoriete woning. Log in op jouw account van Mijn Eigen Huis en geef online je voorkeuren door.

» Naar de verkoopdocumenten van de starterswoningen
» Naar de verkoopdocumenten van de overige woningen 

Account aanmaken

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan voor de starterswoningen tot en met donderdag 1 maart 2018 om 9.00 uur. Voor de overige woningen kun je je tot maandag 18 december 2017 om 17.00 uur inschrijven.

Informatiebijeenkomst op 6 december

Heb je nog vragen? Kom dan naar de informatiebijeenkomst van Offem Zuid. Wij ontvangen je graag op 6 december tussen 19.00 en 21.00 uur in de Oude Jeroenskerk (Voorstraat 44) in Noordwijk. Op deze avond worden de brochures uitgedeeld en kun je al je vragen aan ons stellen. Ook leuk is dat je dan de schitterende woningen deze avond via een virtuele tour kunt bekijken!

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?