Offem Zuid
Logo Logo

Contact

Wil je persoonlijk contact over nieuwbouwplan Offem Zuid? Bel of chat met ons team. Wij zijn op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 uur beschikbaar, op zaterdag tussen 09.00 en 17.00 uur en zondag tussen 12.00 en 17.00 uur.

Op de hoogte blijven van alles wat er in Offem Zuid gebeurt? Abonneer je dan op de nieuwsbrief en mis niets.

088 - 712 21 32

Samenwerking

Nieuwbouwwijk Offem Zuid is een samenwerking tussen BPD (Bouwfonds Property Development) en Van Rhijn Bouw. De verkopende makelaars zijn Van der Meer Makelaars in Noordwijk en Piet Warmerdam Makelaardij in Noordwijkerhout.

BPD logo

BPD

Piet Warmerdam logo

Piet Warmerdam Makelaardij

Van der Meer logo

Van der Meer Makelaars

Van Rhijn Bouw logo

Van Rhijn Bouw

Meld je ook aan voor de gemeente-nieuwsbrief!

De gemeente Noordwijk verstuurt regelmatig zelf ook een nieuwsbrief over deze nieuwe woonwijk. Daarin staat informatie over onder meer het bouw- en woonrijp maken, de straatnamen, archeologische vondsten, de bereikbaarheid (aanleg wegen, rotonde et cetera) en de ontwikkeling van de andere 2 delen van het plangebied.

>> Aanmelden voor nieuwsbrief gemeente

Archeologievondsten in Offem Zuid

Stel je vraag

Wil je weten wat wij met je gegevens doen? Klik dan hier voor ons privacy statement.

Het formulier is succesvol ontvangen

Team Offem Zuid

Team Offem Zuid

Wil je direct een antwoord? Chat met ons!

Onze website gebruikt kleine bestanden, cookies genaamd, waarmee wij jouw online ervaring kunnen personaliseren. Door verder gebruik te maken van deze website of door te klikken op 'accepteren' ga je met deze cookies akkoord. Je kunt je toestemming altijd weer intrekken.